Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Kocaispir’den Gençlere Yeni Müjde!

Başkan Kocaispir’den Gençlere Yeni Müjde!

Başkan Kocaispir’den Gençlere Yeni Müjde!

YÜREGIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ POMEM KURSU BASLADI

Yüregir Belediyesi egitime verdigi destegi araliksiz sürdürüyor. Bu kapsamda; ücretsiz olarak Polis Meslek Egitim Merkezi (POMEM) sinavi için hazirlik kurslari basladi.
Atakent Mahallesi’nde bulunan Ertugrul Gazi Kapali Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde pandemi kurallari çerçevesinde açilan ücretsiz kursta, egitim; Yüregir Belediyesi bünyesindeki spor antrenörleri tarafindan veriliyor.
Yüregir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde ve uzman antrenörler nezaretinde baslayan kursta, adaylara, programli ve profesyonel bir çalisma imkâni sunuluyor.
Kursiyerler; HES kodu ile basvurarak kursa katilabiliyorlar. Sinava uygun parkur adaylar için kurulurken, adaylar böyle bir kursun açilmasindan dolayi Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür etti.

BASKAN KOCAISPIR BASARILAR DILEDI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir yaptigi açiklamada; “Polis Meslek Egitim Merkezi (POMEM) sinavi hazirlik kursumuz onlarca gencimizin katilimiyla basladi. Büyük ilgi gören ve pandemi kurallari çerçevesinde açtigimiz ücretsiz kursta, egitim; belediyemiz bünyesindeki spor antrenörlerimiz tarafindan veriliyor. POMEM Hazirlik Kursu’na katilan tüm gençlerimize sinavda, üstün basarilar diliyorum.” dedi.

Kursa basvuru ve detayli bilgi için adaylar 0322 502 92 17 numarali telefonu arayarak bilgi alabilirler.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli